Behandelingen

Het kan wel eens voorkomen dat u last krijgt van uw tanden, kiezen of tandvlees, waarop een tandartsbehandeling een noodzakelijk gevolg is. Meestal kan de tandarts na een controle afspraak bepalen of er een bepaalde behandeling nodig is, maar soms komt het ook wel eens voor dat u zelf een ontsteking of dergelijke gebitsproblemen zelf ontdekt. Het is dan belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om een afspraak te maken, voordat het probleem groter wordt.

Behandelingen tandarts

Bij de tandarts kunt u terecht voor alle behandelingen rondom gebitsproblemen. Bij Tandartspraktijk Vruchtenbuurt kunt u naast de normale tandartsbehandelingen ook aankloppen voor cosmetische tandheelkunde zoals kunsttanden, het laten plaatsen van kronen, bruggen en protheses en zelfs voor een mooi wit gebit kunt u bij ons op professionele wijze uw tanden laten bleken.
Wilt u meer informatie over de behandelingen die wij aanbieden? Bekijk dan onze behandelingen: 

Kunstgebit

Ook met een kunstgebit is het essentieel om regelmatig een controle afspraak te maken bij de tandarts. Wij raden aan om een keer per jaar langs te komen voor een kunstgebit controle, er kan namelijk verandering in de mondholte plaatsvinden, waardoor de tandprothese wat losser gaat zitten en daardoor kan de prothese weer sneller gaan slijten. Naast een heel kunstgebit, kunt u er ook voor kiezen om kronen of een brug te laten plaatsen. Een kroon is kunsttand die over een beschadigde tand wordt geplaatst en een brug is een combinatie van meerdere kronen aan elkaar vast. Er wordt meestal voor een brug gekozen als iemand bijvoorbeeld een of meer tanden mist. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor protheses, kunstgebitten, kronen of bruggen? Bekijk dan de kronen en bruggen pagina voor meer informatie.