Spoedgeval

Heeft u een spoedgeval

Soms kan het wel eens voorkomen dat u met spoed naar de tandarts moet doordat u bijvoorbeeld een tand ongeval heeft gehad of misschien wel erg last heeft van uw gebit of tandvlees. In dat geval staat Tandartspraktijk Vruchtenbuurt voor u klaar.

Telefoonnummers spoedgeval

Heeft u een spoedgeval tijdens werktijden (ma-vrij: 8.00 – 16.30)? Dan kunt u bellen naar 070 368 32 50

Heeft u een spoedgeval buiten werktijden, dan kunt u bellen naar het Tandartsspoedpraktijk op 070 311 03 05 of 0900-8602

Gebroken_tand_illustratie

Wanneer is er sprake van een spoedgeval?

U vraagt zich waarschijnlijk af wanneer er sprake is van een tandarts spoedgeval. Een spoedgeval kan zich in meerdere gevallen voordoen: 

  • Ernstige kiespijn, waarbij u niet kan wachten tot de volgende dag
  • Nabloedingen van een tandartsbehandeling
  • Na een ongeluk (trauma) waarbij er tanden zijn afgebroken of uitgevallen

Mocht u zich in een van bovenstaande situaties verkeren, dan raden wij aan om zo snel mogelijk een spoedafspraak bij ons te maken. Wij zullen uw probleem op een veilige, professionele en zo pijnloos mogelijke manier behandelen.

röntgenfoto_spoedgeval

Spoedafspraak tandarts maken

Voor pijnklachten en spoedgevallen zijn wij op werkdagen van 8.00 tot 16:30 bereikbaar. Voor pijnklachten en spoedgevallen buiten onze openingstijden, die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u contact opnemen met het Tandartsspoedpraktijk op 070 311 03 05 of 0900-8602

 

Mocht u twijfelen over het maken van een afspraak, dan kunt u ons uiteraard ook eerst contacteren met al uw eventuele vragen.

Controle afspraak maken

Heeft u geen last van uw gebit en is het voor u niet nodig om een spoedafspraak te maken bij de tandarts? Dan kunt u uiteraard ook een controle afspraak in laten plannen. Regelmatige controles voor uw gebit zijn noodzakelijk om uw tanden en tandvlees gezond te houden. Ook gaat u hiermee gaatjes, ontstekingen en andere tand(vlees)problemen tegen.