Tanden bleken

Tanden bleken Den haag

We zien het tegenwoordig steeds vaker en terecht! want wie wilt er nou geen wit gebit. Bij Tandartsenpraktijk Vruchtenbuurt kunt u naast de gewone behandelingen, ook terecht voor cosmetische behandelingen zoals het laten bleken van uw tanden, maar wel op professionele en veilige wijze!

Witte tanden

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die hun tanden bleken. Sommige mensen hebben van nature al erg witte tanden maar, dat heeft niet iedereen. Soms heeft u van uzelf al wat gelige tanden en soms komt het door bepaalde invloeden zoals roken, veel koffie drinken of het nuttigen van voeding en dranken met veel kleurstoffen. Bij het laten bleken van de tanden, zorgen wij ervoor dat uw tanden weer een paar tinten witter worden. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe wit u het ongeveer wilt hebben en aan de hand daarvan kijkt de tandarts hoe lang de behandeling gaat duren, hoeveel sessies er eventueel nodig zijn. 

Let op! Wij zijn een professionele tandartsenpraktijk en gebruiken alleen veilige bleekmiddelen waardoor de resultaten van de behandelingen weleens kunnen tegenvallen voor de mensen die extreem witte tanden willen hebben. Ook kunnen onze tandartsen het tandenbleken weigeren wanneer zij kunnen zien dat uw tanden of kiezen het bleken niet aankunnen.

Tanden bleken den haag

Hoe werkt een tandenbleekbehandeling?

Vooraf aan een tandenbleekbehandeling gaat u in gesprek met de tandarts over uw wensen en de tandarts zal u adviseren welke behandeling het best bij u past. Het is belangrijk dat u uw tanden goed heeft gepoetst voor de behandeling en dat uw gebit schoon is. Ook raden wij aan om van tevoren bij de tandarts langs te gaan voor controle en het verwijderen van tandplak en eventueel tandsteen, dat zorgt voor een optimaal resultaat. Aan de hand van een kleurenschaal wordt door de tandarts vastgesteld wat de huidige kleur van uw tanden is en welke hoeveel tinten witter, haalbaar is. Vervolgens gaat de behandeling van start en plaatst de tandarts een wangspreider in uw mond om goed bij uw tanden te kunnen en het gebit goed zichtbaar te maken voor de led lamp. Het tandvlees en de lippen worden beschermd en vervolgens wordt er een blekende gel op de tanden aangebracht. Tijdens de behandeling krijgt u ook een bril tegen het licht op, na elke sessie wordt de gel vervangen en kunt u opnieuw met uw tanden in het led licht. Na de behandeling krijgt u te zien hoe wit uw tanden zijn geworden.

Na de behandeling

Na de tandenbleek behandeling is het erg belangrijk om u aan een aantal punten te houden, zodat het gewenste resultaat zolang mogelijk mooi blijft. Het is namelijk erg belangrijk dat u de eerste twee uur na de behandeling niet eet of drinkt (water is wel toegestaan). Ook is het afgeraden om de eerste twee dagen na de behandeling niet te roken en geen consumpties te nuttigen waar veel kleurstoffen in zitten zoals, roodkleurig voedsel, koffie en kerrie.

Heeft u na het tanden bleken nog vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via 070 368 32 50 of via het contactformulier

Afspraak maken tanden bleken

Wilt u een afspraak maken om uw tanden te laten bleken of heeft u vragen over tanden bleken? Neem dan hieronder contact met ons op of bel via 070 368 32 50