Inschrijven

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in omgeving Den Haag? Dan bent u bij Tandartspraktijk Vruchtenbuurt aan het juiste adres. Wij zijn een tandarts, gespecialiseerd in diverse tandartsbehandelingen en gaan nauwkeurig en op professionele wijze te werk. Wij nemen nieuwe tandarts patiënten aan, dus bij ons bent u zeker aan het juiste adres voor het inschrijven. 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden als patiënt. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijfformulier

Hoe kent u ons?:
Reden van inschrijving:

Inschrijven tandartspraktijk

Het vinden van een goede tandartsenpraktijk en inschrijven bij een nieuwe tandartspraktijk kan soms wel eens lastig zijn. Vaak komt het voor dat tandartspraktijken geen nieuwe patiënten meer aannemen omdat zij al vol zitten. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, u kunt u snel en gemakkelijk bij ons inschrijven.

Waarom kiezen voor Tandartspraktijk Vruchtenbuurt?

Bij Tandartspraktijk Vruchtenbuurt maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Dit doen onze tand experts uiteraard op veilige wijze. Bij ons wordt u gerust gesteld voor en tijdens de behandeling, bent u verzekerd van kwaliteit en staan expertise en professionaliteit voorop. Onze cliënten gaan tevreden de deur uit, of u voor een simpele controle afspraak komt of voor een tand ongeval, wij staan voor u klaar