Controle

Tandartscontrole Den Haag

Het is belangrijk om uw gebit elk jaar minstens een keer te laten controleren bij de tandarts, aangeraden is om elk half jaar een controle afspraak te maken. Bij een periodieke tandarts controle wordt er gekeken of uw gebit in goede staat verkeert, er geen ontstekingen en/ of gaatjes zijn en er vindt een eventuele gebitsreiniging plaats.

Controle afspraak tandarts

Bij Tandartspraktijk Vruchtenbuurt bent u aan het juiste adres om een afspraak te maken voor de halfjaarlijkse controle. Tijdens de controleafspraak stelt de tandarts u op uw gemak en inspecteert uw tanden, terwijl u rustig in de behandelstoel zit. Tijdens de inspectie wordt er gecontroleerd op afwijkingen zoals ontstoken tandvlees, gaatjes, tandplak en tandsteen en eventuele problemen met de wortels van uw kiezen en tanden. Om te voorkomen dat er dergelijke problemen ontstaan bij uw tanden, kiezen of tandvlees is het belangrijk om regelmatig en op tijd uw tandarts controle afspraak te maken. Zo kunnen we er op tijd bij zijn en gaan we uit de weg dat het probleem groter wordt.

Tandartsbehandelingen

Na een controle afspraak kan door de tandarts vastgesteld worden of er een behandeling moet plaatsvinden. Mocht er iets opvallends aan uw gebit zijn, dan is het mogelijk dat de tandarts röntgenfoto’s zal nemen om goed te kunnen zien wat er precies aan de hand is. Aan de hand van de röntgenfoto’s zal de deskundige kunnen bepalen welke behandeling u nodig heeft. Wij bieden onder andere de volgende behandelingen aan: 

  • Tandvleesbehandeling 
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Plaatsen van implantaten 
  • Plaatsen en vervangen van vullingen 
  • Kronen en bruggen 
  • Tandsteen verwijderen

Tandartscontrole Den Haag

Wilt u een afspraak maken voor een tandartscontrole bij Tandartsenpraktijk Vruchtenbuurt? Of heeft u vragen hierover? Neem dan hieronder contact met ons op of bel via 070 368 32 50